قهوه عربیکا طعمی میوهایتر نسبت به انواع دیگر قهوه دارد و عطر و بوی بیشتری نیز دارد. به طوریکه با دم کردن یک فنجان قهوه عربیکا، عطر خوش قهوه تمام فضا را در بر میگیرد. این نوع قهوه کافئین کمتری دارد و بهعنوان قهوه عصرانه توصیه میشود چون اختلال کمتری در خواب ایجاد میکند. این محصول بهصورت کاملا طبیعی و از ترکیب دانههای عربیکا گردآوری و پودر شده است. طعم این محصول بهدلیل ترکیب سه دانه عربیکا با منشا متفاوت، رایحه دلنشین و مطلوبی برای شما ایجاد میکند.
ترکیب دانه: 100 % از دانه قهوه عربیکا
قهوه عربیکای پاگانی را با ابزارهای مختلفی میتوانید آماده کنید نظیر موکاپات، کمکس و V60. در ادامه طرز آماده سازی این محصول را با کِمِکس توضیح میدهیم. برای آماده سازی به آب جوش، فیلتر کاغذی یا فی مخصوص کمکس، کمکس و پودر قهوه عربیکای پاگانی نیاز دارید.
نسبت میزان آب و قهوه برای رسیدن به طعم مطلوب اهمیت بالایی دارد. نسبت استاندارد در این روش 60 گرم قهوه برای یک لیتر آب است. هر اندازه میزان آب را کم میکنید، بههمان نسبت نیز میزان قهوه را کاهش دهید.
برای بار اول این نسبت را رعایت کنید و به مزه و طعم آن دقت کنید. به مرور زمان با کم و زیاد کردن این نسبت میتوانید به نوشیدنی مطلوب مدنظر خود دست پیدا کنید.
با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703
درباره این سایت