قهوه ترک پاگانی با طعمی مناسب با ذائقه ایرانی، ترکیبی از دو قهوه عربیکا و روبوستا است. این قهوه آسیاب شده از بهترین نوع دانههای قهوه است و با استفاده از ترکیب کردن آب و دانههای آسیابشده قهوه و جوشاندن مستقیم آن روی شعله بهدست میآید. برای درستکردن قهوه ترک، به قهوهجوش نیاز دارید که ترکها به آن، جِزوه یا اِبریق میگویند.
ترکیب دانه: 45% از دانه قهوه عربیکا و 55% از دانه قهوه ربوستا
پودر قهوه ترک پاگانی همانطور که از نام آن پیدا است، برای تهیه قهوه ترک است. برای تهیه قهوه ترک تنها به یک ابزار نیاز دارید که نام جِزوه است. جزوه مشابه همان شیرجوش است، اما شکل ظاهری آن کمی متفاوت است. جزوه با نام قهوهجوش نیز شناخته شده است. تفاوت آن با شیرجوش این است که گردن باریکی دارد و بهراحتی میتوان مایع درون آن را در فنجان ریخت. برای تهیه قهوه ترک شما به جزوه یا همان قهوهجوش، پودر قهوه ترک با سایز آسیاب ریز یا Fine و شکر (در صورت تمایل) نیاز دارید. در تمامی روشهای آمادهسازی قهوه، نسبت پودر قهوه به آب برای بهدست آوردن نوشیدنی مناسب مهم است. البته این موضوع به ذائقه شما هم بستگی دارد. قاعده این است که در ازای هر 100 گرم (100 سیسی) آب، هشت گرم پودر قهوه بهکار ببرید. تقریبا یک قاشق غذاخوری سرخالی، معادل هشت گرم قهوه است. برای اندازهگیری آب نیز از قوری که شاخص حجم دارد، برای اندازهگیری استفاده کنید.
همانطورکه اشاره شد، به نسبت قهوه و آب دقت کنید. برای بار اول این نسبت را رعایت کنید و به مزه و طعم آن دقت کنید. به مرور زمان با کم و زیاد کردن این نسبت میتوانید به نوشیدنی مطلوب مدنظر خود دست پیدا کنید.
با خرید و معرفی افراد به ما پورسانت دریافت کنید.
احمد رضا سازواری 09217709172 - 09139256703
درباره این سایت